ΝΙΚΗ 3-0 ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ### ΧΩΡΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο GAY

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ (Συνεντεύξεις)

ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΙΝ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ



Από τον ΠΑΟΚ τον λόγο πήρε πρώτα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος δήλωσε:«Οποιαδήποτε ομάδα τώρα είναι δύσκολη. Όλες είναι δυνατές από τη στιγμή που βρίσκονται σε αυτή τη φάση. Έχει κάποια προβλήματα, αλλά έχει τις λύσεις και δε λέει κάτι ότι είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Ευελπιστούμε να είμαστε καλά».


Για το πόσο μπορούν να επηρεάσουν οι συνεχόμενες ήττες: «Δεν γυρίζουμε πίσω για να μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Είναι πρόκληση και είμαστε αισιόδοξοι. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν περάσουμε. Δε θα ήμαστε μόνο με κάποιο αποτέλεσμα ευχαριστημένοι. Πρέπει να είμαστε καλοί και στα δύο παιχνίδια. Θα παλέψουμε και ελπίζουμε να πάμε όλα καλά. Αν δεν περάσουμε δεν είναι αποτυχία, αλλά δεν το σκεφτόμαστε».


Για το αν μοιάζουν τα παιχνίδια με αυτά της Φενέρ: «Όταν υπάρχουν μεγάλα μπάτζετ υπάρχουν και καλοί παίκτες. Έχουμε δείξει στην Ευρώπη ότι δεν περνάει πάντα το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι η αφέλεια των ομάδων αυτών δε θα την έχει η ΤΣΣΚΑ».


Για το πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι: «Είτε κερδίζαμε είτε όχι στο Ζάγκρεμπ, δε θα θεωρούσα ότι η πορεία στην  Ευρώπη δεν ήταν καλή. Το άγχος είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα προσπαθήσουμε να το χαρούμε. Αν περάσουμε θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία φέτος. Δεν υπερεκτιμούμε τη ΤΣΣΚΑ, ξέρουμε όμως ποια είναι».


Για το τι χρειάζεται αύριο ο ΠΑΟΚ: «Προσπαθούμε να εκτελέσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις οδηγίες. Αυτό που κάνουμε φέτος και πρέπει να προσέχουμε στην Ευρώπη, είναι να είμαστε συμπαγείς. Αν το καταφέρουμε αυτό έχουμε την ποιότητα στην επίθεση. Για να πάρεις την πρόκριση πρέπει να είσαι σε καλή μέρα και να έχεις και την τύχη».


Για τις πιθανότητες της πρόκρισης: «Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Έχουμε αποδείξει ότι δεν περνούν το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε άλλη μία φορά. Δε θέλω να μιλήσω για φαβορί"Οποιαδήποτε ομάδα τώρα είναι δύσκολη. Όλες είναι δυνατές από τη στιγμή που βρίσκονται σε αυτή τη φάση. Έχει κάποια προβλήματα, αλλά έχει τις λύσεις και δε λέει κάτι ότι είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Ευελπιστούμε να είμαστε καλά».

Στη συνέχεια μίλησε ο Μάκης Χάβος: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη ΤΣΣΚΑ. Στην Ευρώπη έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και τα παιδιά θα δείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είμαστε εδώ. Τα παιχνίδια αυτά δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες».


Για τις απουσίες της ΤΣΣΚΑ: «Είναι σημαντικοί παίκτες αλλά όποιος και να παίξει ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνος».


Για την τακτική του ΠΑΟΚ: «Περιμένω πολύ επιθετική τη ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα...»


Για την υπομονή που ίσως χρειαστεί να δείξει ο κόσμος αύριο: «Στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις το μηδέν. Αν το κάνουμε αυτό μπορούμε και να σκοράρουμε. Ο κόσμος έχει δείξει τεράστια υπομονή εδώ και χρόνια».


Για την απραξία της ΤΣΣΚΑ: «Εμείς την είδαμε αλλά από τη στιγμή που δεν έπαιζε στο πρωτάθλημα κάναμε ότι μπορούσαμε από πλευράς σκάουτινγκ».


Για τον Βιτόλο: «Όποιος είναι στην αποστολή είναι ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί. Ο 'Ιβιτς είναι έτοιμος, ο Λίνο είχε ένα χτύπημα στην προπόνηση, αλλά αύριο θα το αξιολογήσουμε καλύτερα».


Για την εικόνα της ΤΣΣΚΑ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα με επιθετικές αρετές, εμείς όμως θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Αφού ολόκληρη UEFA έχει βγάλει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του 1-0 γιατί να το αλλάξουμε;»



Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Λεοντίν Σλούτσκι, όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του πριν και μετά τη διακοπή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων δήλωσε«Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε. Είναι δύσκολο για μία ομάδα που προέρχεται από διακοπή. Θέλουμε το μίνιμουμ όσων κάναμε πριν τη διακοπή».

Για αυτά που έχει δει από τον ΠΑΟΚ: «Ανεξάρτητα από τα τελευταία σκορ του ΠΑΟΚ, περιμένουμε ένα πιο επιθετικό ΠΑΟΚ. Να τονίσει αυτό το πράγμα στην επίθεση».

Για το αν βολεύει τη ΤΣΣΚΑ να πάει το παιχνίδι στο ένα γκολ: «Κάθε ομάδα που βγαίνει στο γήπεδο έχει στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Καμιά φορά ψάχνει τα γκολ και τη νίκη, καμιά φορά είσαι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Κάθε ομάδα όμως παίζει για τη νίκη».

Για τα προβλήματα των τραυματισμών: «Ο Γκονζάλες και ο Σέκου δε θα παίξουν σίγουρα. Ο Χόντα και ο Βάγκνερ θα αποφασιστεί σήμερα αν θα παίξουν. Έχουμε αποδείξει ότι οι απουσίες σημαντικών παικτών δεν επηρεάζει και τόσο την οργάνωση της ομάδας».

Για την εμπειρία της ΤΣΣΚΑ από τέτοια παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι εντός έδρας δίνει προβάδισμα στον γηπεδούχο. Έχουμε παίξει σε όλα τα γήπεδα με κάθε είδους οπαδούς και δε θα μας επηρεάσει ότι και αν δούμε αύριο».

Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Ιγκόρ Ακινφέεφ δήλωσε: «Δεν ήμαστε και τόσο καλά. Θα φανεί κατά πόσο θα μπορέσουμε να περάσουμε τα προβλήματα. Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ, κάναμε εντατικά μαθήματα, αλλά όλα θα φανούν αύριο. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ είναι φαβορί για το EuropaLeague: «Μόνο ο αγώνας θα κρίνει ποια μπορεί να το κατακτήσει. Υπάρχουν πολλές υποψήφιες όχι μόνο από τη Ρωσία, αλλά και από την Αγγλία αλλά και από άλλες χώρες».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχουμε παίξει σε πολλά γήπεδα και τέτοια ατμόσφαιρα είανι συνηθισμένη. Κάπου είναι λιγότερο τρελοί, κάπου περισσότεροι τρελοί όπως εδώ».

Για το θέμα της φυσικής κατάστασης της ΤΣΣΚΑ: «Η πτήση και τα παιχνίδια προετοιμασίας δεν είναι ότι καλύτερο αλλά θα το δούμε στο παιχνίδι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου