ΝΙΚΗ 3-0 ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ### ΧΩΡΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο GAY

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Preview)


ΠΑΟΚ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
(game preview)

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας του συλλόγου μας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε μία κατάμεστη Τούμπα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή ομάδα του στρατού. Ο ετοιμοπόλεμος Δικέφαλος αντιμετωπίζει την απροετοίμαστη ρωσική αρκούδα στις 22:05 ζωντανά από το κανάλι του Αμαρουσίου (σ.σ: ΑΝΤ1).



ΚΟΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
30.000 κόσμος εντός και εκτός γηπέδου θα υποστηρίξουν θερμά την ομάδα όσο κρύο κι αν κάνει έξω. Τα μαγικά χαρτάκια είναι ελάχιστα και όπως καταλαβαίνεται για τις VIP θέσεις. Ένας λαός γεμάτος όρεξη και ελπίδα, χαρά για το ποδοσφαιρο (ευρωπαϊκό) ελπίζουμε να χαρίσει στην ΠΑΟΚάρα την νίκη και να δώσει την ελπίδα για πρόκριση στους "16".


Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 40χρονος Άγγλος Αντρέ Μάρινερ. Ο εν λόγω διαιτητής ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από σπόντα (!), όταν αναγκάστηκε να αντικαταστήσει κάποιον άλλο ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε κάποια δουλειά. Τότε ο νησιώτης άρχισε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την διαιτησία. Ξεκινώντας από τις μικρές κατηγορίες, ο Άγγλος ρέφερι έφτασε μέχρι τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μεγάλυτερος αγώνας της καριέρας του, ο τελικός των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ ενώ έχει διευθύνει και αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Ρουμανίας. Δεν συνηθίζει να βγάζει κάρτες και αφήνει την ροή του παιχνιδιού σαν γνήσιος Άγγλος.


Ο ΑΚΙΝΦΕΕΦ
Ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας των Ρώσων. Ο Ίγκορ Ακινφέεφ αποτέλει πρότυπο πολλών goalkeeper στην Ρωσία και όχι μόνο. Ο Ρώσος διεθνής μετρά 200 περίπου συμμετοχές με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ και περίπου 8 χρόνια βασικού κατώ από τα δοκάρια της. To ενδιαφέρον πολλών μεγάλων σωματείων της Ευρώπης έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια ο πορτιέρο της ομάδας του στρατού. Παράλληλα, έχει κερδίσει και τον σεβασμό όλων των συμπαικτών του. Μάλιστα ο Αρσάβιν (συμπαίκτης του στην εθνική) είχε τονίσει πως είναι ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας μετά τον Μπουφόν.


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ
Χωρίς προβλήματα αντίθετα με επιστροφές παικτών ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην Σουρωτή, το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Βιτόλο προπονήθηκε κανονικά ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. O Λίνο παρά την σύγκρουση που είχε με τον Ετό στην προπόνηση, δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός, οπότε είναι ετοιμοπόλεμος και πιθανότατα θα είναι και στο βασικό σχήμα. Ο Ίβιτς ξεπέρασε το μικρό-τραυματισμό της Τετάρτης και είναι και αυτός διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Η αποστολή αποτελείτε από: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ και Κοντρέρας.
*Εκτός έμεινε ο Σακελαρίου που αναμένονταν να πάρει τη θέση του Λίνο, αλλά εκείνος θεωρήθηκε έτοιμος οπότε ο Έλληνας μπακ έμεινε εκτός 20άδας.


ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΟΛΙΣΕ
Στην Θεσσαλονίκη έφτασε ο Ολισέ και εντάχθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ΤΣΣΚΑ. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Νιγηριανού, αφού δεν έχει κάνει την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο παίκτης θα πραγματοποιήσει ειδικό πρόγραμμα και στην συνέχεια θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.


ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΝΤΙΑ
Εκτός από τον Σεκού Ολισέ και ο Τσίντι Οντία δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Σλούτσκι στην ιστοσελίδα eurosport.ru."Ο Σεκού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το ίδιο και ο Οντία. Θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να προλάβουν το άλλο παιχνίδι στην Μόσχα." τόνισε.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ
Μερικές αλλαγές έκανε ο Χάβος στην δοκιμαστική εντεκάδα. Συγκεκριμένα, ο 41χρονος τεχνικός αντικατέστησε τους Ίβιτς, Βιτόλο και Σαλπιγγίδη με τους Τσουκαλά, Μπαλάφα και Αθανασιάδη αντίστοιχα. Βέβαια η συμμετοχή του "Σάλπι" είναι σχεδόν σίγουρη. Αντίθετα, η χρησιμοποίηση του Σέρβου και του Ισπανού είναι αμφίβολη.


Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Η πιθανότερη σύνθεση του ΠΑΟΚ θα είναι η εξής: Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ δεξία, Λίνο αριστερά, Τσιρίλο και Κοντρέρας το αμυντικό δίδυμο. Βιτόλο (ή Μπαλάφας) και Γκαρσία τα αμυντικά χαφ. Επιτελικός ο Ίβιτς (ή Τσουκαλάς). Δεξιά ο Ελ Ζαρ, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης ο Σάλπιγγίδης.


ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να μην είναι η πιο εύκολη ομάδα που στέκεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ, αλλά οι σημαντικές απουσίες των Λοβ, Χόντα και Γκονζάλες επιτρέπουν στον Δικέφαλο μας να ελπίζει στο όνειρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου