ΝΙΚΗ 3-0 ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ### ΧΩΡΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο GAY

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Για άλλη μια φορά κόντρα στην διαιτησία ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε από ΑΕΚ και διαιτησία και πήρε το Χ μέσα στο ΟΑΚΑ.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.
Ο Σιδηρόπουλος που πριν από κάποιες μέρες χτυπήθηκε από οπαδούς, μάλλον προκαλεί κι άλλο το φίλαθλο κοινό. Ο Σιδηρόπουλος και ο κάθε Σιδηρόπουλος, ο Πιλάβιος, οι δημοσιογράφοι, ο κόσμος κλπ. να πάψουν πλέον να αναρωτιούνται τι είναι αυτό που σταματάει την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν είναι οι διαιτητές, είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τους διαιτητές. Οι διαιτητές είναι απλά τα πιόνια της παράγκας. Μετά από σφαγές λοιπόν ο λαός του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Άρη κλπ. διαμαρτύρονται για τον τρόπο που διαιτήτευσαν κάποιοι. Αποτέλεσμα: 1) καμιά δικαίωση οπαδών και ομάδων, 2) χαρακτηρισμός ως "γραφικούς" για εμάς που τα λέμε και τα ξαναλέμε. 
Ο ΠΑΟΚ όμως είναι τόσο μεγάλος που τα καταφέρνει και κόντρα στην διαιτησία. Έχει καταντήσει ρουτίνα να παίζουμε υπό τέτοιες συνθήκες. Να 'στε σίγουροι πως το ίδιο θα γίνει και με την ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, Τούμπα) και με τον Ολυμπιακό (Τούμπα). 
Θα πρέπει όμως να αναφερθώ και στον αγώνα. Ο ατσάλινος ΠΑΟΚ άντεξε και με 9 παίκτες. Καλύτερος από την ΑΕΚ ο Ντιόπ με τα δύο δοκάρια. Ανύπαρκτες οι κόκκινες για Λίνο και Ίβιτς. Στην φάση του πρώτου, ο πορτογάλος πάει για κόψει την μπάλα αλλά ο Σκόκο το παίζει για μερικά δευτερόλεπτα Καραγκούνης και βουτάει στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Ως προφανής η συνέχεια με τον Σιδηρόπουλο να βγάζει την κόκκινη κάρτα στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Όσο για την αποβολή του Ίβιτς, ο Σέρβος δέχεται σκληρό μαρκάρισμα από τον Μάκο (σίγουρη κάρτα), αλλά ο μέσος του ΠΑΟΚ παίρνει κόκκινη για έναν ανεξήγητο λόγο. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις παραπάνω επίμαχες φάσεις αλλά και τα υπόλοιπα στιγμιότυπα του αγώνα:
(8.55 Κάρτα στον Λίνο / 9.15 Κάρτα στον Ίβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου